tirsdag den 15. januar 2013

Uro giver baby ro



Det kan blive til en del timer på puslebordet igennem et helt babyliv, men så er det rart  for baby, at der er noget spændende og flot at kigge på og følge med øjnene. Denne uro kan let fange babys opmærksomhed. farver og figurer er fri fantasi - nogle af figurerne kunne også være i sort og hvid, da det er de farver barnet først kan skelne mellem.



Brug 
Karton
Akvarelmaling (andre farver eller maling kan også sagtens bruges)
Fiskesnøre eller hvid sytråd
Lamineringsmaskine eller lamineringslommer

Du kan hænge figurerne op enkeltvis eller fx i en metalring alt efter, hvad der passer bedst til det sted, hvor uroen skal hænge. Jeg har haft dem oppe at hænge i fiskesnor, da min datter var baby og ikke kunne se så langt, senere kom de op på skråvæggen over hendes seng med elefantsnot.

Sådan gør du
Farvelæg eller mal kartonet på begge sider. Når det er helt tørt, tegner du din figur på kartonet og klipper ud.

Placer flere figurer inde i hver lamineringslomme - hvis du bruger en maskine, så skal de igennem den nu - og så er det igen tid til at klippe figurerne ud, så der er en kant på 3 mm hele vejen rundt.

Hvis dine figurer skal hænge på række, så kan du prikke et lille hul i den figur, der skal hænge nederst og to huller i de øverste. før snor eller sytråd gennem hullerne og bind en lille knude ved hver figur, så de bliver hængende på samme sted. Hæng nu uroen op.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar